?>

Woning verhuren of verkopen?

Dan moet u rekening houden met allerhande verplichte keuringen, zoals het EPC (energieprestatiecertificaat) of de elektrische keuring. Voor beide documenten kan u bij Elektro Pintelon terecht. Bovendien helpen we u indien nodig uiteraard met het op punt stellen van al uw elektrische installaties.

service-img

EPC

Iedereen die een residentieel onroerend goed verkoopt of verhuurt, is sinds 1 januari 2009 wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een Energieprestatiecertificaat (EPC). Zo kunnen kopers of huurders rekening houden met het energieverbruik bij hun woningkeuze.

Elektro Pintelon is een erkend energiedeskundige die u graag begeleid bij de opmaak van dit certificaat. Ik kom bij u ter plaatse om zaken als het dak, de muren, de vloeren, de ramen, de deuren, de isolatiematerialen en de verwarmingsinstallatie te inspecteren en zo de verplichte EPC-waarde vast te stellen.

Prijzen:

  • studio: € 100,00
  • appartement: € 125,00
  • halfopen -en gesloten bebouwing: € 175,00
  • open bebouwing: € 225,00

*prijzen excl. BTW

service-img

ELEKTRISCHE KEURINGEN

Naast het EPC heeft u bij de verkoop van een onroerend goed ook een keuringsverslag van de elektrische installatie nodig. Elektro Pintelon begeleidt u hier – in samenwerking met een extern controleorganisme – graag bij verder. In geval van een negatief verslag staat Elektro Pintelon klaar om de nodige aanpassingen te doen en/of de nodige schema’s van uw elektrische installatie te voorzien met als doel een positief verslag te bekomen.
Prijzen:

  • Standaard elektrische installatie: € 135,00
  • Grotere elektrische installatie: € 210,00

*prijzen excl. BTW