?>

Creëer de juiste sfeer met aangepaste verlichting

De juiste verlichting voor uw woning of kantoor vinden kan een moeilijke opdracht zijn. De keuzemogelijkheden voor verlichting zijn dan ook oneindig. Omdat elk verlichtingsproject anders is, komt Elektro Pintelon graag eens ter plaatse. Samen maken we een verlichtingsplan op.

Om uiteindelijk tot de beste keuze uit het grote aanbod aan armaturen te komen, bekijken we samen met u de catalogussen van verschillende leveranciers en/of bezoeken we hun showroom.

service-img

LEDVERLICHTING

Misschien staat u wat weigerachtig tegenover verlichting met LEDs wegens de reputatie van “koude” verlichting? Goed nieuws: de technologie rond LED is de laatste jaren sterk geëvolueerd, waardoor ook hier veel mogelijkheden zijn. Zo heb je voor relatief weinig wattage op dit moment al behoorlijk veel lichtsterkte of lumen.

Als binnenhuisverlichting kan LED dus dienst doen in de vorm van lampen of spots, met of zonder dimmer, voor sfeer- en accentverlichting en in alle mogelijke kleurtinten.  Elektro Pintelon is uw referentie voor advies en installatie van ledverlichting!

service-img

TUINVERLICHTING

U hebt hard gewerkt of veel geïnvesteerd om uw tuin te laten schitteren, dus waarom niet meteen ook ervoor zorgen dat de tuin ‘s avonds en ‘s nachts helemaal tot zijn recht komt? Dat kan dankzij aangepaste tuinverlichting.

Wilt u graag tuinverlichting laten aanleggen, dan is er heel wat keuze. Een greep uit het aanbod:

  • Grondspots om een oprit of terras mee te accentueren
  • Staande lampen voor op het terras
  • Wandlampen om te monteren aan de gevelwand of op de schutting
  • Buitenspots voor het sfeervol verlichten van een beeld of een boom

 

U kan steeds bij Elektro Pintelon terecht voor professioneel advies en een onberispelijke installatie.

service-img

INTERIEURVERLICHTING

Binnen een nieuwbouw- of renovatieproject is verlichting installeren één van de laatste, maar ook één van de moeilijkste fases. Er zijn zoveel mogelijkheden, gaande van spots tot hanglampen over wandverlichting, dat het bos door de bomen moeilijk te zien is. Om nog niet te spreken over zaken als lichttemperatuur en -intensiteit.

Elektro Pintelon heeft jarenlange ervaring bij de keuze en plaatsing van interieurverlichting en is zeer goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Contacteer ons daarom voor advies en plaatsing van uw verlichting. Samen komen we tot de beste oplossing die binnen uw persoonlijke smaak en budget valt.